Free shipping* in the EU for orders from €100
and up. Orders placed before 9 p.m. are shipped the same day!

You have no items in your shopping bag.

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa

Bikini met riem

Continue Shopping

Een bikini met riem is een bikini waarbij er een riempje om het bikini broekje zit. Dit geeft een vrouwelijk stoere uitstraling aan je bikini. Het geeft het ultieme Bond girl gevoel. De broekjes met een riem zijn het hipster bikini broekje: de Wild Coast genoemd in onze collectie en het hoge rio broekje: de Bondi Beach.

Creëer je eigen beach look met bikini accessoires

Maak je bikini persoonlijk en creëer je eigen beach look door een andere riem om je bikini broekje te doen. Bij veel van onze bikini broekjes zit de riem los en kun je deze vervangen door een andere riem.

Eindeloos combineren

Je kunt eindeloos combineren met kleuren, omdat alles los verkrijgbaar is. Dit is momenteel erg populair, omdat je hierdoor zelf de bikini kunt samenstellen die het beste bij je figuur past. Het is mogelijk om te combineren met verschillende modellen topjes of broekjes en met verschillende maten zodat je altijd de bikini vindt die perfect past. Daarnaast kun je eindeloos combineren met verschillende kleuren. We bieden trendy kleuren aan, maar ook meer tijdloze badmode kleuren als zwart wit. Qua stijl kun je bij ons terecht voor vrouwelijk stoere modellen, maar ook voor meer classy, frivole en glamourous modellen.

Een passende bikini voor iedereen

Wij geloven dat iedere vrouw een ander type topje of broekje nodig heeft om er op haar mooist uit te zien op het strand. Daarom is alles bij ons los verkrijgbaar en bieden wij de keuze uit verschillende typen bikini topjes en broekjes. Een bikini moet zowel mooi zijn als goed passen en daarom staat bij ons de pasvorm centraal. Met een bikini van Silk & Beach zie je er fantastisch uit op het strand.

Kenmerken bikini's van Silk & Beach

  • Perfecte pasvorm
  • Stijlvol
  • Vrouwelijk stoer
  • Mix & match
  • Creëer je eigen beach look door het persoonlijk te maken met accessoires zoals een riem of bikini juwelen
  • Met internationale allure

Al onze bikini's zijn met zorg en vakmanschap gemaakt uit exclusieve Italiaanse materialen. De stof is geselecteerd op luxe kwaliteit en draagcomfort. Bovendien is het kreukvrij en droogt het snel. De bikini's zijn qua pasvorm en functionaliteit zo ontworpen dat je dit direct voelt en ziet. De stof is daarnaast chloorbestendig en geeft een UV 50+ bescherming. Onze bikini's houden hun superieure vorm, ook wanneer ze nat zijn. De losse tops en broekjes zijn verkrijgbaar in maat 36 tot en met maat 42.

Bestel je bikini met riem

Bij Silk & Beach pas je het gehele jaar door gemakkelijk thuis je bikini. Dat is voor veel vrouwen beter dan om elk jaar weer in een klein pashokje te staan met te fel licht. Geen enkele vrouw geeft dat namelijk een goed gevoel. Onze bikini's laten je stralen wanneer je op het strand loopt in je nieuwe bikini. Bij de meeste van onze bikinibroekjes kun je de riempjes vervangen door een andere riem uit onze collectie. Daarmee kun je verschillende beachlooks creëren, zodat geen stranddag hetzelfde hoeft te zijn.

Wanneer je het water uitloopt met een bikini met riem, dan krijg je het ultieme Bond Girls gevoel. Bekijk dan nu onze bikini's met riem.