Free shipping* in the EU for orders from €100
and up. Orders placed before 9 p.m. are shipped the same day!

You have no items in your shopping bag.

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa

Push up bikini online bestellen

Continue Shopping

Bij Silk & Beach kun je een push up bikini online bestellen. Ben je op zoek naar een bikini die je figuur extra mooi laat uitkomen? Door een unieke, slimme en discrete constructie in de padding van de bikinitop krijg je een schitterend decolleté. Met deze bikini accentueert je jouw borsten en krijgen ze extra steun en zekerheid. Een push up bikini geeft je borsten een vollere uitstraling. Dit is ideaal voor de vrouw met een kleinere cupmaat of voor vrouwen die vinden dat de borsten teveel hangen of naar buiten wijzen.

Een mooi decolleté

Een push up bikini zorgt voor een perfect decolleté. Met de juiste badkleding paradeer je straks ook zelfverzekerd over het strand. Deze bikini is gevuld met paddings, die je borsten omhoog stuwen. Een kleine lift van je borsten in een bikini kan het verschil maken waardoor je veel lekkerder voor de dag komt.. Dat kunnen de meeste vrouwen wel gebruiken op het strand of bij het zwembad. Kies daarom de bikinitop waarbij je je het prettigste voelt en waar je lekker mee kunt gaan zwemmen en zonnen.

Een goede push up bikini zorgt ervoor dat je figuur en met name je borsten nog beter uitkomen. Het geeft extra steun. Hierdoor kun je je op en top vrouwelijk en volledig op je gemak voelen op het strand. Naast veel comfortabele steun geeft een push up bikini ook een mooie uitstraling. Ook wanneer je zelf in de spiegel kijkt, zul je moeten beamen dat je er werkelijk goed en aantrekkelijk uit ziet.

Push up bikini online bestellen bij Silk & Beach

De collectie push up bikini's van Silk & Beach staat bekend om de volgende kwaliteiten:

  • Exclusieve Italiaanse materialen
  • Uitgebreide collectie
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering
  • Eindeloos combineren met kleuren

Wij geloven dat iedere vrouw een ander type topje of broekje nodig heeft om er op haar mooist uit te zien op het strand. Daarom is alles bij ons los verkrijgbaar en bieden wij de keuze uit verschillende typen topjes en broekjes. Een bikini moet zowel goed zijn als goed passen en daarom staat bij ons de pasvorm centraal. Met een bikini van Silk & Beach zul je er fantastisch uit zien op het strand.

Bestel je push up bikini

Wanneer je een mooie bikini heeft uitgekozen, dan voeg je jouw bestelling toe aan het winkelmandje. Vervolgens kun je de bestelling afronden. Je kunt bij ons afrekenen met iDeal, Visa en Mastercard. Een push up bikini online bestellen doe je dus eenvoudig en veilig bij Silk & Beach.