Free shipping* in the EU for orders from €100
and up. Orders placed before 9 p.m. are shipped the same day!

You have no items in your shopping bag.

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa

Triangel bikini

Continue Shopping

Een triangelbikini (Ipanema) is een klassieker en hoort eigenlijk in iedere zomergarderobe thuis. Deze bikini is met name geschikt voor kleine tot middelgrote borsten. De padding is uitneembaar en de cups zijn verstelbaar. Onze triangelbikini's zijn in diverse kleuren beschikbaar en ook in speciale uitvoeringen.

Onze uitgebreide collectie

Bij Silk & Beach heb je keuze uit een brede collectie van luxe kleuren en speciale items, zoals chique pailletten. Je kunt eindeloos combineren tussen tops, broekjes en kleuren voor je eigen speciale triangel bikini. De term triangel heeft te maken met de vorm van het bovenstukje: deze is triangelvormig. Vrijwel de meeste triangelbikini's hebben een sluiting in de nek en op de rug. Zowel in de nek als op de rug moet je de touwtjes dus aan elkaar knopen. Wanneer je deze eenmaal goed geknoopt heeft, hoef je steeds nog maar een knoop los te halen na het zwemmen.

 

Mix en match bikini's

Triangelbikini's zijn er in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat je een bikinisetje koopt waarbij het broekje en het topje bij elkaar horen. Onze mix en match mogelijkheden zijn eindeloos. Wie zegt dat je bij dat leuke zwarte topje perse een zwart broekje moet kopen? Misschien staat een knalrood broekje jou wel veel mooier. Op deze manier kunt je zelf jouw eigen perfecte bikini samenstellen.

Het broekje van een triangel bikini

Bij een triangel bikini topjes passen eigenlijk alle bikini brokjes. Van het klassieke tanga broekje met strikjes (Ibiza) tot de stoere hipster (Wild Coast).

Triangel bikini's van Silk & Beach

Bij Silk & Beach pas je het gehele jaar door gemakkelijk thuis je bikini. Dat is voor veel vrouwen beter dan om elk jaar weer in een klein pashokje te staan met te fel licht. Onze bikini's laten je stralen en geven je zelfvertrouwen wanneer je op het strand loopt in jouw nieuwe triangel bikini. Je hebt bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een bikini combinatie of een aparte top en broekje. Bij de combinaties zie je verschillende bikinisets die op het strand zijn gefotografeerd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een ander type topje of broekje te kiezen dat beter bij jouw figuur past.

Onze collectie

  • Snelle levering
  • Exclusieve Italiaanse materialen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Eindeloos combineren met kleuren

Wanneer je een mooie bikini heeft uitgekozen, dan voegt je jouw bestelling toe aan het winkelmandje. Vervolgens kun je de bestelling afronden. Je kunt bij ons afrekenen met iDeal, Visa en Mastercard. Bekijk nu onze triangel bikini's en loop straks vol zelfvertrouwen over het strand.